ا.ش
عنوان :

آلرژی گوارشی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام خانوم دکتر دخترم هجده ماهش و وزن تواد سه و سیصد بود الان نه و نیم ....از اول رفلاکس داشته و چهارماه آمپرازول خورده و اون موقع اشتهاش ب غذا خوب بوذ.....الان سه ماه نمیذم ی مدت خوب غذا خوردنش ی مدت افتضاح و نمیدونم ک ممکن ب چیزی آلرژی داشته باشه ک باعث خوب نشدن رفلاکسش میشه؟؟؟چون واقعا علایمی مثل دونع ریختن یا اسهال ب هیچ چیزی تا ب حال نداشته ......
من خیلی بهش میرسم آب قلم هرروز کره و کلی رسیدگی دیگ ولی وزنش دوماه ثابت مونده ممکن ب چیزی آلرژی داره و ب گوارشش آسیب میژنه نمیذاره وزن بگیره؟؟؟
اصلا چنین چیزی هست ک آلرژی گوارشی مانع وزن گیری بشه؟؟؟؟؟؟
توروخدا راهنمایی کنید خیلی دکتر اطفال بردم اما خوب نشده خسته شدم

سلام
بله آلرژی گوارشی میتونه باعث اختلال در وزن گیری بشود
البته باید همزمان توسط فوق غدد هم ویزیت شوید تا سایر علل عدم وزن گیری مشخص شود
باید حضوری ویزیت توسط فوق الرژی هم ویزیت شوید ودر صورت شرح حال تست پوستی برایتان انجام شود

ریفلاکس شدید از علایم آلرژی غذایی میتواند باشد که با حذف غذاهای الرژن تا حدی بهبودی حاصل می شود
و گاه اندوسکوپی هم مورد نیاز میشود

آخه خانوم دکتر شوهرم آلرژی داره و با خورذن بعضی غذاها کهیر میزنه ولی ذخترم با خورذن هیچ غذایی عکس العمل ظاهری نداره یعنی احتمال ذاره آلرژی ارثی باشه و ب ی شکل دیگ؟؟

بله الرژی میتونه زمینه ارثی داشته باشد
ولروما نباید به شکل کهیر باشه
ممکنه درگیری پوستی واضحی هم نده و گاهی فقط درگیری گوارشی باشه
البته باید در کنار بررسی آلرژی غذایی سایر علل احتمالی وزن نگرفتن توسط همکارهای غدد و گوارش هم بررسی بشه

قبلا پیش متخصص غذد بردم گفته طبیعی و نرمال و هیچ دارو یا چیزی نگف پیش متخصص گوارش هم بردم دارو رفلاکس دادن و وقتی میخوره اشتهاش خوبه وقتی نمیخوره اشتهاش خیلی بده یعنی رفلاکسش خوب نمیشع دکتر گف احتمالا آلرژی داره ب غذایی پیدا کنی چ غذایی زفلاکسش کنترل میشه ولی تست آلرژی واقعا گرونه میخواستم از شما هم بپرسم ک مطمین بشم ک واقعا میرزه ببرمش تست آلرژی