ف.م
عنوان :

ویتامین ها

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر روزتون بخیر باشه.
مادر فاطمه مالکی هستم 19 ماهشه.رفلاکس و الرژی به پروتئین گاوی و سیب زمینی و سیر داره.
اونروز خدمت رسیدیم فراموش کردم برخی از سوالاتم رو بپرسم از حضورتان .ممنون میشم سوالاتم را پاسخ بدهید.
سوال1:
تو کونالتون نوشته بودید : شربت فروگلوبین کاملترین مکمله.من تو خونه داشتم به دخترم ازش روزی 5 سیسی میدم کافیه؟دیگه نیازی به اون مولتی ویتامین ها ی روزانه و قطره ی آهن نداره؟
دوز 5 سیسی ازش اکیه؟؟؟؟؟
سوال2:
به دخترم برای کم موییش بهش روزانه 3 سیسی کلسیم و دو سیسی نئوزینک و ده قطره بی اینها روزانه نوشته بودید ..آیا با توجه با اینکه فروگلوبین بهش میدم باز ازین سه نوع ویتامین هم با همون میزان دوز باید بدم؟

سوال3:
اونروز سونو گرافی برای رفلاکسش گرفتید فرمودید گرید 2 هست من متوجه نشدم یعنی چی ممنون میشم بهم توضیح.رژیمشرو هم تقریبا رعایت میکنم.

سوال4:رفلاکسش بنظرتون تا کی ادامه داره؟
ممنونم از وقت گرانمایتون که دراختیارمون گذاشتید...
سوال دومم توش اشتباه تایپی داره بی ویتال ده قطره

سلام ریفلاکس درحه دو یعنی ریفلاکس کنترل شده است و تا زمانی که کودک شیر نیتورد فقط باید تحت کنترل باشد
اگر از شربت فروگلوببن استفاده میکنید نیازی به دادن جداگانه آهن و فولیک اسید و ویتامین بی نیست و روزی 5 سی سی کافی است
ولی کلسیوم را باید جداگانه دریافت کند .
فروگلوببت دندان را سیاه میکند و باید بعد از مصرف دندان ها تمیز شود و آب کافی بدهید

ریفلاکس درصورتی که کودک شیر مادر مصرف کند تا 5 سالگی کم و بیش ادامه خواهد داشت و درصورت شیر خشک تا 15 ماهگی مصرف کند اغلب بعد دو سال بدون علامت خواهد شد