ت.ی
عنوان :

افتادن از تخت

فوق تخصص جراحی کودکان
سلام بچه 8 ماهه ام همین الان از تخت افتاد پایین کمی گریه کرد و ساکت شد خیلی نگرانم علامتی نداره کار خاصی هست انجام بدم یا چیزی هست باید بهش توجه کنم ؟
متاسفانه دسترسی به بیمارستان ندارم

سلام. اگه حالت خواب آلودگی و اسثفراغ نداره موردی نیست.

خیلی ممنون نه خداروشکر الان از خواب بیدار شده و خوبه قبل خواب کمی گریه کرد بعد شیر خورد یه نیم ساعتی هم بیدار بود بازی کرد بعد خوابید ولی خیلی می ترسم الان خوبه یعنی دیگه جای نگرانی نداره ؟
ممنون انشاالله