ن.ب
عنوان :

شیر نخوردن

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و عرض ادب
طاها 9 ماه و 12 روزه هستش
8/5 کیلو وزن و 76 سانت قدشه
یکهفته ای هست دندون درآورده
غذا به نسبت خوب میخوره اما شیر به زور یک وعده اونم وقتی شب خوابیده 90-120 میل میخوره
دوماهی هست که فرموده بودین آپتامیل پپتی جونیور بخوره، قبل از دندونش روزی 3-4 وعده 120 میل میخورد اما الان نه
براش آپتامیل HA، نئوکیت و هومانای SL هم گرفتم اما به هیچکدوم لب نمیزنه
از شیرش توی فرنی یا سرلاک میریزم 2-3 پیمانه اما بازم به زور میخوره و احساس میکنم اونمقدار شیر براش کافی نیست
با توجه به اینکه داره دندونهاش درمیاد، کمبود کلسیم نداره؟
کمبود وزنش رو چیکار کنم؟
غذاش به نسبت خوبه یعنی همه چیز میخوره با اشتها اما وزنش کمه
لطفا راهنماییم کنید
نکسیوم 20 روزی 2 بار نصف قرص
رانیتیدین روزی 1/5 سی سی
قرص باکلوفن 10 روزی 2 بار 1/4 قرص
زادیتن روزی 2 سی سی
سینگولار روزی یک ساشه
داره میخوره
اما خدا رو شکر دیگه اصلا بالا نمیاره و خواب شبش هم تقریبا خوب شده اما در طول روز از ساعت 8 صبح تا 12 شب شاید به زور و سرجمع یکساعت بخوابه

سلام برای وزن گیری در این سن نیاز به بالا بردن کالری غذای کمکی است و شیر اثر جندانی در,وزن گیری کودک نخواهد داشت
از شیرهای گلدن گات و بی بی,گات میتوانید استفاده کنید و شیرهای غنی شده مانند میلاتک و اینفترینی درصورتی که کودک واکنش آلرژیک مانند اسهال و مدفوع چرب یا بلغمی نداشته باشد میتوانید روزی یک بطری بدهید تا حایکزین شیر مصرفی روزانه شود
شربت کلسیوم اوستی کپ روزی 3 سی سی کمک کننده خواهد بود

برای,کاهش,خارش لثه ها ماساژ لثه ها . دندان گیر یخی و ژل کیت بی بی کمک خواهد کرد