ع.ف
عنوان :

بی قراری شدید پس از واکسن

متخصص بیماری های کودکان
سلام. پسر دو ماهه من امروز واکسن دو ماهگی زده. وزنش 5 کیلو هست. قبل واکسن 10 قطره استامینوفن دادیم. از حدود دو ساعت بعد تزریق تا الان که 6 ساعت گذشته یکبند گریه ی شدید داره و یک دقیقه هم نمی خوابه و زیر سینه هم با گریه شیر می خوره. کمپرس سرد گذاشتیم ولی پاش سفت و قرمز شده. با کوچکترین حرکت پا جیغ می زنه. تب فعلا نداره. آیا راهکاری هست که آروم بشه؟

اگر بی قراری شدید و بیشتر از سه ساعت باشد باید در چهار ماهگی به جای پنجگانه چهار تا زده شود و سیاه سرفه حذف شود