س.ق
عنوان :

کیست تخمدان

متخصص زنان، زایمان و نازایی
با سلام و عرض ادب،من یه کیست 4 سانتی در تخمدان راست دارم ماه قبل به پزشک مراجعه کردم ایشونم هم قرص ال دی تجویز کردن که از روز 5 پریود مصرف کنم ولی من به علت انفولانزای شدیدی که مبتلا شدم فقط 3 روز خوردم قرص رو،حالا باز لک بینی دارم چیکار کنم به نظرتون امروزم روز 11 پریود هستم

سلام چون ناقص خوردید احتمال اختلال هورمونی است کیست چه نوع بوده؟؟؟

فقط گفتن که کیست تخمدان دارم همین نوعش رو متاسفانه نگفتن
بی نهایت سپاسگذارم از اینکه پاسخ سوال بنده رو دادین خانم دکتر عزیز