ک.م
عنوان :

در مورد عصب دست

متخصص ارتوپدی و فلوشیپ جراحی دست
سلام آقای دکتر وقت بخیر حدود سه سال پیش عصب اولنار دست چپم با کارت تیغ بریده شد و و دستم ضعیف شده است و قدرتش هم کم است و در برابر سرما حساس است انگشت کوچک هم کارایی ندارد و بی حس است آیا راهی برای بهبودی دستم وجود دارد؟

سلام بعد از سه سال نه دیگه برای حس کاری نمیشه کرد ولی برای زیبایی و خم بودن انگشتان کوچک میشه یه کارایی کرد

سلام وقت بخیر آیا دستم از این ضعیف تر خواهد اگر ضعیف تر شود راهی برای پیشگیری وجود دارد؟
سلام نوار عصب چه چیزی را نشان میدهد آقای دکتر
سلام آقای دکتر وقت بخیر برای بهبودی ماهیچه های دستم کاری میشه کرد ؟
اگر زود تر اقدام می کردم آیا دستم از این بهتر میشد؟