ع.م
عنوان :

لکه و خطوط تیره، لبه و روی پرکردگی، مطابق تصویر

دندانپزشک
سلام، یک پرکردگی سفید رنگ دارم که لکه بر روی آن و خطوطی در لبه آن به وجود آمده و یک دفعه متوجه شده ام.

سلام.جناب قیاسی ترمیمتون قدیمی هست و به مرور زمان دچار مشکل شده و از لبه های ترمیم نفوذ پیدا کرده.این ترمیم نیاز به تعویض داره.در صورت نیاز مراجعه حضوری داشته باشین.در صورت نیاز 44819413تماس بگیرین

سلام متشکرم لکه های قهوه ای روی ترمیم چی هست؟
من مشهد هستم

این تغییر رنگ به خاطر رنگدانه هست و با پولیش برداشت میشه

امکان داره خطوط لبه ترمیم هم تغییر رنگ(رنگدانه) باشه و در عکس به خوبی مشخص نباشه؟

خیر اون ها لیکیج زیر ترمیم باشه و تعویض ترمیم یا ترمیم پرکردگی قدیمی راه حل هست