ر.و
عنوان :

شرح در متن

دندانپزشک
با سلام همونطور که در عکس مشخصه دو طرف دهان به طور طبیعی دچار برامدگی هایی است. یکی از این برامدگی ها که با کشیدن خط مشخص شده سه هفته ای هست که با دست و زبان قابل لمس شده اما هیچ ضایعه یا زخمی یا هر مورد غیر طبیعی دیگری وجود نداره . آیا این بزرگتر شده طبیعی هست یا نیاز به بررسی بیشتری داره

سلام دوست عزیز.یک سری مسایل مهمه مثل اینکه چند وقته وجود دارن؟درد دارن؟اندازه ثابت هست یا تغییر میکنه؟و...ترجیحا معاینه حضوری پیش دندانپزشک داشته باشین

دو الی سه هفته . درد نداره و اندازه تغییر نکرده

قوام چطوره؟مواج و سفت بودن؟گرافی تک دندان یا پانورامیک دارین؟

قوامش دقیقا مثل بقیه سطحه دندانه . مواج بودن رو متوجه نشدم . نه متاسفانه ندارم

یه گرافی بگیرین حتما...یه بررسی دندان هم داشته باشین...کدوم شهر تشریف دارین؟

اهواز هستم

به همکارای دندانپزشک یه مراجعه داشته باشین.ضرر نداره.معمولا مورد خاصی نیست و شاید مشکل دندان هم همین مورد رو نشون بده..جای نگرانی نداره ولی بررسی لازمه

دندان بالاش تا عصب رسیده. ایا ممکنه مربوط به اون باشه

بله ضایعات دندانی هم میتونه همچین نمای بالینی داشته باشه

🙏
اقای دکتر من با چشم هم که نگاه می کنم هیچی نیست. نه زخمی نه تغییر رنگی نه حتیبرامدگی که با چشم معلوم باشه اما زبون که می زنم حسش میکنم . ایا می تونه سرطان باشه ؟ من فوبیای وسواس خود بیمارانگاری دارم و با کوچکترین موضوع ربطش میدم به سرطان

نه سرطان نیست...نگران این موضوع نباشید.علایم دیگه نیازه...ولی این مسایل نیاز به بررسی داره.

خدا خیرت بده. ممنونم.
اقای دکتر مراجعه کردم دندانپزشک گفتند به علت به عصب رسیدن و عفونت دندان ریشش ورم کرده. ممنون از وقتی که حضرتعالی صبورانه گذاشتید