آ.ح
عنوان :

پف زیر چشم

متخصص چشم پزشکی
با سلام مادرم چشمشون پزیروز گویا زیرش خشم شده بوده کرمی که چند ماه پیش دکتر برای آلرژیزکه داشتن رو زدن زیر چشم که شاید نرم بشه و امروز زیر چشمشون پف کره و همچنان خشکی هم اذیت میکنه.

سلام . جهت خشکی پوست اطراف چشم از همکاران متخصص پوست مشاوره بگیرید.
میتونید از پماد ویتامین آ چشمی استفاده کنید. معاینه داخل چشم حتما انجام بشه تا بیماری های چشمی از جمله خشکی چشم ، عفونت ملتحمه، التهابات چشمی و..... بررسی بشه !