ت.آ
عنوان :

عرق سرد واحساس سرما در پشت ریه ها

متخصص داخلی
ابتدا عفونت مختر ریه داشتم که پس از مصرف دارو با انجام اسکن ریه عفونت بر طرف شد وآزمیشات مختلفی اعم از چکاب کامل وآزمایش تب مالت نیز داده ام ومشکلی نداشته ام ام متاسفانه هنوز هم بخصوص شبها احساس سردی در پشت دارو وعرق سرد میکنم ضمنا بی حال هم هستم لطفا راهنمایی بفرمایید.

با سلام. چند هفته از عفونت ریه تون گذشته ؟

کاهش وزن اخیر نداشتین ؟

می تونین تصویر ازمایشاتتون بفرستین ؟

سلام نخیر سیگاری نیستم بیش از یکماه از عفونت ریه گذشته شاید در حد یک کیلو یا کمتر کاهش وزن داشته ام

در مورد عفونتها بخصوص عفونت های ویروسی ممکنه شرایطی پیش بیاد که بهش میگن " سندرم خستگی پس از انفولانزا" که فقط مختص انفولانزا نیس و ممکنه چند هفته طول بکشه. بهترین کار بهبود تغذیه مصرف سبزیجات و اب کافی هست . استراحت و خواب خیلی مهم هستن

و می تونین یه سری مکمل مثل قرص ویتامین E ، شربت zinc sulfate و قرص کارنیتین 250 رو به مدت سه هفته مصرف کنین

برای کمبود ویتامین د هم حتما دارو مصرف کنین . اول یه امپول 300 هزار و بعد هر هفته یه قرص پنجاه هزار واحد تا 10 هفته

فعلا موردی دیگه ای ظاهرا ندارین

🙏