س.س
عنوان :

فیبروز ریه

فوق تخصص ریه
با سلام و خسته نباشید
جناب آقای دکتر مادرم 67 سالشه به تشخیص دکترا دچار فیبروز ریه شدن الان کلا خانه نشین شده ،مدام سرفه میکن ، درد قفسه سینه درد عضلانی ،عدم میل به غذا و کاهش اشتها و کاهش وزن از علایم بیماریشون هست. از 24 ساعت حدودا 14 ساعت از دستگاه اکسیژن ساز استفاده میکنن. دکترا گفتن که گزینه پیوند ریه هستن ولی به علت بالا بودن سن نمیشه پیوند داد. انواع اسپری، استیل سیستئین کورتون و جدیدا پیرفنیدون براش تجویز کردن که بیشتر از 100 پیرفنیدون رو به دلیل عوارض شدید نتونست استفاده کنه الان فقط از بقیه داروها استفاده میکنه لطفا راهنماییمون بفرمائید که چکار کنیم ممنون و سپاسگزارم

با سلام و پوزش از تاخیر موبایل گم شده بود باین توضیحات فرمودید فیبرور ریه پیشرفته درمان فقط اکسیژن و واکسن آنفلوانزا واکسن پنوموکوک و جلوگیری از عفونت و ذات الریه و عوارض خطرناک داروها است
داروی دیگر nintedanib است که بسیار گران حتی بیماران در آمریکا هم نمیتوانند بخرند حتی در این مرحله ممکن است کمکی نکند

🙏