س.س
عنوان :

فیبروز ریه

فوق تخصص ریه
با سلام و خسته نباشید
جناب آقای دکتر مادرم 67 سالشه به تشخیص دکترا دچار فیبروز ریه شدن الان کلا خانه نشین شده ،مدام سرفه میکن ، درد قفسه سینه درد عضلانی ،عدم میل به غذا و کاهش اشتها و کاهش وزن از علایم بیماریشون هست. از 24 ساعت حدودا 14 ساعت از دستگاه اکسیژن ساز استفاده میکنن. دکترا گفتن که گزینه پیوند ریه هستن ولی به علت بالا بودن سن نمیشه پیوند داد. انواع اسپری، استیل سیستئین کورتون و جدیدا پیرفنیدون براش تجویز کردن که بیشتر از 100 پیرفنیدون رو به دلیل عوارض شدید نتونست استفاده کنه الان فقط از بقیه داروها استفاده میکنه لطفا راهنماییمون بفرمائید که چکار کنیم ممنون و سپاسگزارم

سلام. متاسفانه فیروز ریه درمان خیلی موثری ندارد. بسته به شدت بیماری داروهایی تجویز میشود که بیشتر نقش کمک کننده دارند ولی درمانی نیستند. بهترین درمان برای ایشون اکسیژن هست که توصیه میشود بصورت دایم استفاده کنند. برای داروهای دیگر نیاز به ویزیت و نتایج اکو دارند.

🙏