ف.ی
عنوان :

چشم پزشکی

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
سلام مدتیه روی هردو مردمک چشمم هلال سفید رنگ افتاده چشمم هم مرتب خشک میشه و نور صفحه گوشی یا تلویزیون اذیت میکنه همیشه چششمم خستس و دوست دارم بیشتر چشمام بسته باشه

سلام هاله سفید اطراف قرنیه چشم گاهی به علت افزایش سن هست که در افراد مسن طبیعی هست، در افراد جوان تر باید چربی خون چک شود، گاهی هم به علت کار زیاد با گوشی یا مانیتور ، بلفاریت شدید علت هاله ی سفید است، توصیه میکنم ابتدا از نظر هایپر لیپیدمی و چربی بالا بررسی شوید ، سپس با مراجعه به چشم پزشک بقیه موارد بررسی میشود

🙏