ط.ظ
عنوان :

جراحی قلب

فوق تخصص جراحی قلب و عروق
سلام خسته نباشید من دانشجوی دکتری دانشگاه تربیت مدرس هستم. اقای دکتر من روی ساخت یک سری هموستاز خون ریزی مانند bonwax کار میکنم که در جراحیها برای قطع خون ریزی استخوان استفاده می شود. چند تا سوال در این خصوص داشتم ایا در جراحی قلب عروق از این نوع هموستاز استفاده می شود؟ به صورت روتین استفاده می شود یا فقط برخی اوقات؟ میتواند به صورت تقریبی چند درصد از همکاران شما استفاده میکنند؟ ایا خود شما در جراحی ها استفاده می کنید؟ ایا این نوع هموستاز عفونت ایجاد میکند؟ به طور متوسط چند نفر ممکن بعداز استفاده از بون وکس دچار عفونت می شوند؟ امار دقیقی وجود دارد؟ به طور کلی راههای برای کنترل خون ریزی در جراحی های قلب و عروق به چه صورتی است؟ هر نوع اطلاعات دیگری در خصوص استفاده از این هموستاز ها بتونید دراختیارم قرار بدید ممنون میشم

سلام خانم دکتر عزیز. بله ما از بون وکس برای محل استرنوتومی استفاده میکنیم تقریبا همه جراحان قلب استفاده میکنند و در پایان عمل حجم اضافه اون رو خارج میکنیم تا جلوی ترمیم استخوان رو نگیره و احتمال عفونت کم بشه ، ما تا حالا عفونتی نداشتیم که بشه مستقیما اون رو به بون وکس ارتباط داد . خیلی هم عالیه که شما در این مورد کار میکنید چون مثل همه اقلام مصرفی خارجی در این مورد خاص هم کمبود وجود داره . اگر سوالات بیشتری بود مشکلی نیست فردا حدود ساعت ده ونیم میتونید تماس بگیرید در خدمت شما هستم .*****091212

🙏