ا.ا
عنوان :

پاهای ضربدری

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام اقلی دکتر.ممنون از توجه شما. با توجه به فرمایش شما که فرمودید اگر زاویه زیاد باشه باید عمل بشه، آیا با وسیله خاصی باید اندازه گیری بشه یا از روی ظاهر میشه تشخیص داد؟ و اینکه امکانش وجود داره عکس ناحیه رو ارسال کنم یا نه؟ ممنون

سلام فاصله بین دو زانو هنگام ایستادن با متر. بله بفرستید . تو ضیحاتی در مورد درمان مشکل شما در سایتم گذاشتم www.darmanedard.ir