م.ا
عنوان :

التهاب و تورم چشمی. سمت چپ

متخصص داخلی
با سلام. بنده چشم سمت چپم ملتهب شده و پلکم تقریبا متورم شده. گرم شده و تقریبا خارش دارد.2 نفراز همکارانم 1 هفته پیش این مشکل را داشتند. قطره precord خریدم و استفاده میکنم. آیا خطرناک بوده و نیاز به مراجعه به پزشک دارد؟
با سپاس

سلام
استراحت کنید علایم سرما خوردگی است بهتر است از قطره استفاده نکنید. وضعیت خودتان را به من گزارش دهید.