و.ص
عنوان :

بهترین پروتکل tdcs برای وسواس فکری و عملی چیست؟

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
بهترین پروتکل tdcs برای وسواس فکری و عملی چیست؟ من وسواس تکرار و شمارش و ترس از اتفاق بد افتادن دارم. لطفا بهترین پروتکل را بفرمایید.
لطفا هزینه درمان وسواس توی کلینیک خودتون را هم بنویسید.
سپاس

سلام. ما در مرکز خودمون ابتدا نقشه مغزی میگیریم و بعد از روی آن پروتکل تعیین میکنیم. چون در وسواس، افراد مختلف به پروتکلهای مختلفی جواب میدهند و این ربطی به نوع وسواس ندارد. بلکه به نوع نقشه مغزی مربوط است. در مرکز ما هزینه نقشه مغزی دویست و پنجاه هزار تومن و هزینه هر جلسه tdcs برابر با هشتاد و پنج هزار تومن است.
بعضی از پروتکلهای رایج و موثر برای وسواس اینها هستند:
آند: cz-pz کاتد: چانه یا گردن راست
آند: گردن راست کاتد: Cz
آند: مخچه راست کاتد: FP1

همگی 10 جلسه با 2mA

سپاس فراوان
من شهر اراک هستم و داروی سرترالین و اولانزاپین میخورم. آیا برای گرفتن نقشه مغزی باید پاک باشم یا اینکه در حین دارو خوردن هم میشه نقشه مغزی گرفت؟
البته الان دارم tdcs هم انجام میدم آند f3 و کاتد بازوی راست
اینها باید قط بشن بعد نقشه بگیرم؟

برای نقشه نیاز به قطع این داروها نیست. پروتکل فعلی شما پروتکل ضد افسردگی است که میتونه به وسواس هم تا حدودی کمک کنه. جلسات رو کامل کنید. اگر بعدش بهتر نشدید میتونید یکهفته بعد از قطع tdcs نقشه مغزی بگیرید

سلام
ببخشید باز مزاحم میشم
تو مرکز شما بیام qeeg بگیرم زحمت میتونید بکشید پروتکلشو برام در بیارید تا من تو شهرمون انجامش بدم؟
چون زیاد نمیتونم تهران بمونم
بعد متوجه شدم اینی که تو اراک انجام میدم tpcs هست نه tdcs
میشه بفرمایید چه فرقی دارن و کدوم بهتره برا وسواس؟
بعد میتونم اجازه بگیرم از اطلاعاتی که به من دادید تو وبسایتم و جاهای دیگه پخش کنم بقیه هم در جریان باشن؟

اطلاع ندارم tpcs چیه و اصلا همچین چیزی داریم یا نه. بله، مقدوره ما نقشه بگیریم و پروتکل بنویسیم ولی بعلت کرونا فقط روزها و ساعتهای خاصی در مرکزمون هستیم. مشکلی برای اطلاع رسانی نیست.

آدرس و روزهای روزهای کلینیکم در بیمارستان:
یکشنبه: 14:30-16:30
چهارشنبه: 9-10:30
پنجشنبه: 11-13

اگر یکساعت زودتر از شروع کلینیک اونجا باشید، نوبت میتونید بگیرید
آدرس: فلکه دوم صادقیه، خ آیت الله کاشانی، بلوار اباذر، بیمارستان پیامبران