س.گ
عنوان :

تنفسی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام من ازمریض های شماهستم الان خلت پشت حلق وسوزش سینه وسرفه خصوصاصبح هادارم .درحال حاضرمونتولوکاست وتلوفست استفاده میکنم .انگارکارسازنیستن .چه دارویی استفاده کنم؟
سعیدگلین مهرقاسمی ازتنکابن
دهم اسفندپیش شمانوبت داشتم که کنسل شد

سلام آقا سعید عزیز
پیشنهاد من
1- شستشوی بینی با بینی پاک روزی 2 بار
2- کپسول امپرازول 20 صبح ناشتا و آخر شب
3- کپسول گاباپنتین 300 هر شب یکی

لطفاً این روش دارویی رو تا 2 هفته مصرف کنید و اگر بهتر نشدید دوباره با من در تماس باشید
اگر بهتر شدید حداقل تا 2 ماه ادامه دهید

🙏
داروهای قبلی تلوفست ومونتولوکاست روادامه بدم یاقطع کنم؟
🙏
سلام آقای دکتر.من سعیدمهرقاسمی هستم ازتنکابن .برام سه روزپیش کپسول امپرازول .گاباپنتین .وشستشوبینی تجویزکردین.سوال من اینه الان سینه هام خرخرداره وسرفه خصوصاصبح هاکلافم میکنه .هیچ آنتی بیوتیکی یاقرص آلرژی باتوجه به حساسیتم نبایداستفاده کنم.آب ریزش بینی هم دارم.طول روزیکم سردردهم دارم.

سلام سعید خان
لطفاً
1- روزی 3 بار قطره بتامتازون 3 قطره هر بینی بعد شستشو تا 1 هفته
2- قرص تاوانکس 500 روزی یکی 5 تا 7روز
3- قرص ستی ریزین 10 شب ها یکی

🙏