ک.ک
عنوان :

کبد چرب

فوق تخصص گوارش و کبد
با سلام ، چند ماه پیش سونوگرافی کبد دادم کبدم گرید 2 چرب بود و حجم کبد به صورت نسبی افزایش یافته بود و قرص لیورگل 70 یک دوره استفاده کردم . یک ماه پیش سونوگرافی کبد دادم کبد گرید 1 چرب بود . قرص سفالکسین بعلت کورک زیاد مصرف می کنم . آیا قرص سفالکسین بر روی کبد چرب تاثیر داره ؟ راه درمان کبد چرب چیه ؟ آیا می تونم دوباره قرص لیورگل 70 مصرف کنم برا کبد چرب گرید 1 ؟ با تشکر

سلام، بعیده-ورزش و تحرک و کاهش وزن و اصلاح سبک غذایی-بله ولی خیلی تاثیر چشمگیری نداره