s.s
عنوان :

درد سینه

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
سلام وقت بخیر، من یکماه پیش یک توده اندازه فندوق تو سینه ام حس کردم، به دکتر مراجعه کردم سونو انجام دادم و هیچ توده ی مشاهده نشد. ولی الان یک درد خفیف تو سینه حس میکنم و احساس میکنم اندازه توده بزرگ تر شده. چطوری که تو سونو هیچی نبود ولی من الان درد دارم؟

سلام
ایا دردتان به سیکل ماهیانه تان مرتبط است؟
آیا سابقه بدخیمی در خانواده دارید
احتمالا جمع شدگی بافت نرم است که در سونوگرافی نشان داده نشده است،همه توده ها در سونوگرافی قابل مشاهده نیستند،بعضی در ماموگرافی ،و بعضی در لمس قابل تشخیص اند به خاطر همین در موارد مشکوک هر سه مورد باید انجام شود؟

من الان پریود هستم. ممکن بخاطر ورزش باشه، بخاطر دمبل زدن. ممنون
هیچ سابقه خانوادگی هم نداشتیم

بله،ممکنه به خاطر دمبل و ضربه باشه،بعد پریود معمولا نرم تر میشه،شما برای اینکه ببینید درد مهمی هست یا نه میتوانید یک مسکن مثلا پروفن را هر 8 ساعت باغذا مثلا برای سه روز مصرف کنید ،توده را دسکاری نکنید و زیر دوش ابگرم کمی ماساژ دهید ،ببینید چه جور میشود،اگر بهبود یافت غیر اختصاصی است و مثلا به خاطر دمبل زدن میتواند باشد،اگر نه توده بهبود نیافت انگاه مراجعه کرده و یک ماموگرافی انجام دهید.

🙏