ن.ا
عنوان :

برآمدگی ناف

فوق تخصص جراحی کودکان
با سلام
دختر من 28 دی ماه 98 بدنیا اومد
یعنی الان دو ماهشه
1 ماه بیشتره که نافش برآمده شده...در حالت عادی اونقدرا برامده نیست...ولی وقتی زور میزنه و یا گریه میکنه نافش بزرگ و برآمده میشه...بهداشت گفت احتمالا فتق نافه.
بخاطر مسئله کرونا ترسیدم ببرمش پیش دکتر

سلام اصلا نگران نباشید نیاز به مراجعه پزشک نیست فتق نافی که خودبخود بسته خواهد شد هیچ اقدام خاصی نیاز ندارد .

🙏
چقدر زمان میبرد تا بسته شود؟

در حالت کلی تا4یا5سالگی بسته میشوندولی اکثرا زودتر هم بسته میشه اطمینان بهترین راه است

ان شاء الله بعد از مساعد شدن وضعیت کرونا، نیاز به انجام سونوگرافی هست یا خیر؟

نیاز به سونوگرافی نیست فتق نافی هست ودرمان انتظاری بهترین راه است.

🙏