ع.م
عنوان :

دیسک کمر

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام، بین مهره های S1 و L5 و L4 و L3 ، 3عدد دیسک بیرون زده دارم که ممکن پارگی هم باشه، درد و تیر کشیدن و سِر شدن پای سمت راست دارم، با استراحت درد پام بیشتر میشه(برای مثال: صبح ها بعد از بیدار شدن از خواب اوج دردم هستش) و با ورزش های درد دیسک که در اینترنت موجود هست و با راه رفتن دردم کمتر میشه، میخواستم بدونم با این ورزش ها مشکلی برای عصب پام و دیسکم ایجاد میشه در اینده یا خیر؟ اصلا درمان اینجوری درست هستش یا نه؟ نیاز به استراحت مطلق هست یا ورزش ها رو ادامه بدم؟

سلام...فعلا بهترین کار استراحت هست و بهیچ وجه ورزش خاصی انجام ندید .... بار سنگین بیشتر از 2 تا 3 کیلوگرم بر ندارید....روی زمین سفت بخوابید ... کمر رو گرم نگهدارید و داروهای زیر رو استفاده دکنید تا زمان ویزیت و معاینه
Cap pregabalin 50mg که باید هفته اول هرشب و از هفته دوم صبح و شب میل کنین
قرص Nortriptyline 25mg که باید هر شب میل کنید
آمپول ویتامین د یکعدد عضلانی