ش.گ
عنوان :

فراموشی

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
ببخشید من مادر بعضی چیزا یا یادش میره یا تکرار میکنه ام ای ار دادم سالم بوده دکتر پرستو محمودی قرصی بهش داد جلوگیری از الزامیر بود خارجی بود .ما خونمونو عوض کردیم قرص گم کردم میتونم کمکم کنید قرصو دوباره بخرم ممنون میشم

اسامی داروهایی که برای آلزایمر استفاده میشه عبارتند از:
الزیکسا
رمی نیل
گالانتامین
یاسنال
دونپزیل
جینکورا
ریواستیگمین
ممانتین
اگزلون
دونپت

به گدوم نام نزدیکتر بوده؟!

کپسول اگزکیم داریم؟ یا ممانتیم؟ الان اینا رو تو سرچ گوگل که قبلا خرید کرده بودم پیدا کردم کدومش بهتره ببخشید توروخدا خیلی نگرانم
اون کپسول بود که تجویز کردن.جلدش سفید و قرمز بود آسنترا داده
همراه
توروخدا چرا جواب نمدید؟

موافقم کپسول ریواستیگمین 1/5 میلی گرمی هر 12 ساعت همراه با قرص آسنترا 50 میلی گرمی بعد از نهار(هفته اول نصف و از هفته دوم یکعدد کامل)