ن.خ
عنوان :

جراحی فیبروم

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
خانم دکتر سلام
متاسفانه دوست من در امریکا به اپلیکیشن زوپ دسترسی ندارن برای مشاوره ویدیویی. سوالشون از شما این هست:
من سه هفته پیش سونوهیستوگرامی انجام دادم و گفتن فیبروم من اندازه پرتقال هست و نصف فضای رحم رو گرفته و کیست های تخمدانی زیادی هم دارم که احتمال زیاد اندومتریوز هست وبه من گفتن که باید لاپارسکوپی انجام بدم ضمن اینکه بیست و نه ساله هستم و قصد بارداری برای دوسه سال آینده دارم
سوالم از شما این هست که آیا این عمل رو ایران انجام بدم بهتر هست یا اینجا؟ و اینکه آیا زمان دارم یکی دوسال صبر کنم بعد این عمل رو انجام بدم؟
چند وقت بعد از عمل، رحم آماده ی بارداری میشه؟
و در آخر آیا کیست های تخمدانی که ناشی از اندومتریوز هستن خطری در بارداری دارند یا خیر؟
ممنون از لطف شما