س.ص
عنوان :

عادت ماهانه

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکتر شبتون بخیر
متاهل و 26 ساله هستم
سوالی داشتم
من عادت ماهانه نامنظمی داشتم در گذشته
پریود نمیشدم تا جایی که پیش دکتر عمومی رفتم و 6 تا آمپول هورمونی زدم تا پریود شدم برای اینکه خیالم از بارداری راحت بشه تصمیم گرفتم آی یو دی بزارم باز منتظر بودم پریود بشم که نشدم و در نهایت 4 تا آمپول هورمونی زدم تا دوباره پریود شدم و 14 آذر سال 98 آی یو دی * میرنا * گذاشتم پیش دکتر متخصص زنان
از اون زمان هم من تا الان پریود نشدم بعد از آی یو دی گذاشتن روش پیشگیری دیگه ای هم انجام ندادم
آیا باید نگران بارداری باشم چون الان خیلی وقته پریود نشدم؟ من یه بچه ی 21 ماهه هم دارم که شیر خودمو بهش میدم
اواخر اسفند و اوایل فروردین هم بی بی چک استفاده کردم که منفی بود اما به نتیجه ش نمیتونم خیلی اعتماد کنم تو این شرایط آزمایش هم نمیشه برم
ممنون میشم بگید چیکار کنم

سلام و شب بخیر
آیودی میرنا میتونه باعث تاخیر پریود بشه
اگر امحل ایودی طبیعیه و بعد از گذاشتن اون سونو گرافی دادید و سر جای طبیعی بود نگران نباشید
بخصوص چون شیر هم میدهید
ولی فقط برای اطمینان بی بی چک انجام بدهید
اگر منفی بود نگران نباشید

در مجموع ایودی میرنا چون باعث نازکی دیواره رحم میشه و گاهی تخمک گذاری رو هم مهار میکنه مینونه باعث عقب افتادن پریود بشه بدون اینکه هیچ عارضه ای داشته باشه

احتمال داره پس از پایان دوران شیردهی پریود تون منظم تر بشه

خیلی ممنون خانوم دکتر سونوگرافی ندادم ولی یک ماه بعد از گذاشتن آی یو دی پیش پزشک رفتم و چک کردن و گفتن مشکلی نداره اون زمان هم دکترم گفتن که ممکنه منظم نباشه در دوران شیردهی و منعم کردن از زدن آمپول و مصرف قرص برای پریود شدن
تقریبا دو هفته ی پیش هم بی بی چک منفی بود
نمیدونم اعتماد کنم به این آی یو دی که صد در صد جلوی بارداری رو میگیره یا نه؟

بله اعتماد داشته باشید
میرنا روش بسیار مطمئنی است
باز هم اگر خیلی نگران هستی جلوگیری طبیعی هم داشته باش. از نظر بهداشتی هم بهتره