س.ا
عنوان :

اشتباه در فهم نسخه و مصرف نادرست دارو برای نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
با سلام
جناب دکتر
برای نوزاد آراز برزگرجسارتا سوالات زیر را از خدمت شما بزرگوار دارم(مراجعه اول 99.1.17)
با توجه به دستورات نوشته توسط شما که در پیوست می باشد
همسر من اینگونه متوجه شدند که نکسیوم به مدت 7 روز آن هم 1/3صبح و 1/3 عصر و 1/8 شب مصرف شود اکنون 2 روز است که به این روال به نوزاد خود دارو را داده ایم ، و طبق پرش قبلی من فرمودید بهترین روش 1/4 صبح و 1/3شب خپراه آب سیب می باشد !
1.اکنون با توجه به این امر کدام دستور را پیش ببریم ؟چه دوز از نکسیوم؟ و چه مدت زمان؟

2.با توجه به کم بودن دارونکسیوم اگر این دارو مجدد یافت نشد از چه جایگزینی برای آن استفاده کنیم ؟

3.اگر نوزاد با مصرف نکسیوم آرام گرفت مصرف بکلوفن را آغاز کنیم یا نیازی به مصرف نیست ؟ (وزن نوزاد در 56روزگی 4560گرم)

4.با توجه به تغذیه نوزاد از شیر مادر استفاده از کدام شیر افزا مجاز است (با توجه به آلرژی پروتئین گاوی و لاکتوز نوزاد)

5.جهت اندازه گیری ها و پیگیری وزن و قد نوزاد اویل 4 ماهگی مراجعه داشته باشیم؟

6.جهت تزریق واکسن مراجعه به مطب داشته باشیم یا در مراکز بهداشت انجام دهیم؟آیا شما مرکزی مد نظرتان هست ؟

سلام جهت واکسیناسیون و کنترل قد و وزن مراکز بهداشتی نراحعه کنید
نکسیوک را طبق دستور مصرف با آب سیب صبح و شب بدهید و اگر با نویبون علائم,کودک کنترل نشود باید بکلوفن را شب ها بدهید

شیرافزای مناسب برای نادر قرص های لاکتاول روزی یک عدد
اگر نکسیوم نبود از ساشه یا قرص ایرانی آن استفاده کنید

بعد از اتمام ماه 4 برای شروع غذا مراحعه کنید