پ.ر
عنوان :

ازمایش

متخصص داخلی
سلام اقای دکتر وقت بخیر
من و مادرم به علت کوفتگی و ضعف ازمایش خون دادیم گرافیم گرفتیم گرافی ها مشکل نداشتن به استادم نشون دادم
اما میخاستم تظرتونو درباره ازمایش خون بفرمایید
و اینکه اقای دکتر من تحقیق کردم mcvنوشته بود باید بین 80تا96 باشه.mcvمادرم 96 هستش ک قبلا دکتر بهش قرص اهن داده و گاهی پاهاش به اندازه سکه کبود میشه این خطرناک نیست؟49سالشه.
mcv
خودم 99.8 هستش بنظرتون بالاست چون چیزی نمونده به 100 خطرناکه؟ 24سالمه
عدد 80تا 96 حسابی گیجم کرده.یکم اوضاع بهتر شه حتما حضوری خدمت میرسیم برای بررسی.ی دنیا ممنون ک از استرس مردم کم میکنید.

سلام
احتمال کمبود ویتامین B12 است
آزمایش B12 و اسید فولیک چک شود

چشم.اقای دکتر mcv99.8 خطرناک نیست؟نیاز به دارو نیست؟نباید مقدارشو کم کرد؟
ببخشید باز سوار کردم چون متوجه نشدم درباره کدوم ازمایش صحبت کردین
عکس دومو بی زحمت اگ ممکنه نگاه کنین mcv رو میشه بررسی کنین خواهشا

قرص اسید فولیک 1 میلی گرم روزانه

آمپول B12 ماهیانه عضلانی
سه ماه دیگر CBC تکرار شود

اخیلی محبت کردین اقای دکتر برای ازمایش اول را mcv96 هم همین نسخه باید انجام بشه؟
اقای دکتر mcvبالا خطرناکه؟

هر دو ازمایش در حدود طبیعی است ولی داروی فوق برای هر دو ازمایش مفید است