م.چ
عنوان :

خارش گلو

متخصص داخلی
سلام خسته نباشید من دیروز بیرون رفتم امروز ته گلوم یه جوریه احساس میکنم یکم خارش داره هیچ علائمی دیگه ندارم میخواستم ببینم علائم کرونا هست که خودمو از خانواده جدا کنم آخه پدر مادرم مشکل ضمینه ای دارن

با سلام. اگر درد گلو ندارین یا سرفه، مشکلی نیس. مصرف مایعات گرم رو افزایش بدین تا خشکی مخاط گلو برطرف بشه