ش.ا
عنوان :

جواب سونو

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
سلام خانم دکتر من چند بار خدمتتون پیام داده بودم.من دردهام خیلی زیاد شده بود که با مسکن برطرف نمیشد.مجددا سونو دادم .این دفعه سمت چپمم کیست دراومده.و ی گزارش جدید تو سونو گرافی زدن.اون ناحیه کلسیفیه چیه

سلام،واقعا اگر دردتون غیر قابل تحمله به بیمارستان برای گرفتن وقت عمل مراجعه کنید،در ضمن سایز گزارش شده در سمت چپ زیر سه سانت است و از لحاظ تعریف کیست تلقی نمیشود

ببخشید شما خودتون عمل انجام میدید
بله ی دردهایی میگیره که واقعا اگر سرپا وایستاده باشم.از درد خم میشم و نمیتونم تکون بخورم
خانم دکتر ناحیه کلسیفیه خطرناکه؟یعنی چی

اگه واقعا درست باشه نه اتفاقا،اگه درموئید باشه از اندومتریوز بهتره ،چون اندومتریوز ریسک عود داره،با برداشتن درمویید مشکل برطرف میشه.
بله عمل انجام میدهیم ،ولی باید اول مراجعه داشته باشید تا ببینیم علت درد واقعا همان کیست است.
من ریمارستان امام حسین تهرانم.

خانم دکتر پس من ی معاینه بیام پیشتون وحضوری و با مدارکم صحبت کنیم.میتونم مطبتون بیام
خانم دکتر پس کلیسیفه چیز خطرناکی نیست؟؟؟؟

من مطب ندارم،هیات علمی دانشگاه هستم ،تشریف بیارین کلینیک بیمارستان،یکشنبه و سه شنبه 2 تا 5 و پنجشنبه 9تا 12

خیلی خیلی ممنونم ازتون خانم دکترمن با همون مدارک قبلیم بیام خدمتتون احتیاجی نیست.ازمایشی رو تکرارکنم بیام

نه،ولی اگر ازمایشCA125هم بگیرید به تشخیص بیشتر کمک میکنه

ازمایش ca125 رو 17 بهمن داده بودم بازم انجام بدم.27 بود

نه لزومی ندارد،این با تشخیص اندومتریوز کمی تناسخ ندارد