م.ا
عنوان :

روماتولوژی

فوق تخصص روماتولوژی
سلام وقت بخیر.من بیماری لوپوس خفیف دارم دکترمعالج دو تا قرص تجویز کردن که به مدت یک ماه استفاده کنم ومجددا آزمایش بدم وبرم خدمتشون .دارو استفاده کردم ولی آزمایش نرفتم .باتوجه به این مریضی که ارتباط با سیستم ایمنی بدن داره میشه لطفا راهنمایی بفرمایید باید چکار کنم
: این دو قرص برام تجویز کردن
قرص هیدروکسی کلروکین سولفات
نیزوپرد 5 که تموم شده و چند وقته استفاده نمیکنم، الان چهار پنج ماهی ازاین موضوع میگذره وهیچ دارویی استفاده نمیکنم .ی مدت هست استخون درد دارم مخصوصا شبها،
ممنون میشم راهنماییم کنید بعداز قرصا دیگه آزمایش ندادم بخاطر قرنطینه
؟؟؟

سلام و وقت بخیر
چند سوال
ایا خشکی دهان حین خوردن جامدات دارید؟
ایا احساس سوزش و خارش در چشم دارید؟
در هوای سرد رنگ نوک انگشتان تغییر میکند؟
و در صمن اتفاقا مصرف هیدروکسی کلروکین در بیماری پاندمی شده جهان نه تنها بد نیست سودمند هم هست
و همچنین مصرف یک عدد نیزوپرد هم اشکالی ندارد
و ماهی یک عدد ویتامین دی 50 هزار مصرف کنید
ازمایشاتتون در تایید تشخیص پزشکتون هست
و حتما یک معاینه چشم هم از جهت خشکی چشم باید بدهید

فقط جناب دکتر دلیل استخوان درد شبانه پا درد چی میتونه باشه؟
خشکی دهان ندارم فقط گهگاهی سوزش چشم دارم
و اینکه بندرعباس زندگی میکنم.قرص هیدروکسی کلروکین تمام شده ندارم و الان بدون نسخه نمدن بهم .به نظر شما مشکلم چیه و چه داروهایی شما نظرتون هست

شما ببماری بافت همبن و مراحل اولیه شوگرن رو دارید
و از هیدروکسی کلروکین سود میبرید
پردنیزولون 5 هم شبها یکعدد

پس هیدروکسی کلروکین و نیزوپرد و پردنیزولون مصرف کنم دستور مصرف هم اگر لطف کنید ممنون میشم و اینکه مصرف اینها در درد استخوان تاثیری دارد؟و ضمنا چه مدت استفاده کنم و دوباره از شما مشاوره بگیرم ممنون
???

نیزوپرد و پردنیزولون یک نوع هستن
هرشب یکعدد 5 میگرم
هیدروکسی کلروکین هم هر شب یک عدد کافیه
بله
روی درد مفاصل و استخوان موثره

شما حتما باید دفعه بعد اینا رو انجام بدید
dsDNA
U/A
24 URINE PRO CR VOL
C3 C4
CBC DIFF