ح.ق
عنوان :

سر شدن و اسپاسم عضله ران پا در خواب

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
با سلام
اقای دکتر مدتیه بنده در خواب دچار سری و گرفتگی عضله ران پا میشم قسمت روی ران هست و معمولا نمیتونم پام رو حرکت بدم
و بعد از چند ثانیه با زحمت سری پا و اسپاسم برطرف میشه
اما کمی دردناک درد نداره ولی ی حس فلجی دارم
در بیدار هم گاهی اوقات وقتی روی صندلی میشینم در محل کار و به صورت قائم هست بدنم و پاهام اویزونه دچار این قضیه میشم ک با کمی تکون دادن و جا بجایی دوباره مشکل بعد از حدودا چند ثانیه برطرف میشه حدود 20-30ثانیه
الان میترسم از بیماری های نظیر ام اس
ممنون
البته اقای دکتر لازم ب ذکره مشکلات عدم تعادل و مشکلات حرکتی ندارم
مشکل دوبینی هم ندارم
چند شب پیش هم روی بازوها و سینه و دست و پام سر شد و در واقع به قوله معروفبختک افتاد روی بنده
در خواب