ه.و
عنوان :

سردرد

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
با سلام خدمت استاد بزرگوار دکتر نجمی . من مدت 5ماه میشه سردردهای سردردهای همیشگی دارم یعنی از صبح تا شب سرم درد میگیره سردردم شدید نیست خفیفه اما همیشگیه.. این سردر د خفیف هنگامی که صبحانه نمیخورم یا بوی عطر یا شوینده یا هنگام اظطراب این سردرد خفیف شدت پیدا میکنه و حتی هنگام..از بچگی هرازگاهی سردردهای داشتم که بیشتر به خاطر موارد ذکر شده بود ولی این سردرد خفیف و همیشگی را نداشتم.. سردم بیشتر قسمت چپ سرم هست یعنی بالای ابروی چپم و گیجگاهم دردهای خفیف داره که هنگامی شدت پیدا میکنه کل سرم رو فرا میگیره.. چند دکتر رفتم تشخیص میگرن دادن قرص نوشتن مصرف کردم خوب نشدم آمودیپین و سوماتریپتان و یکی دو تای دیگه.. حال میخوام بدونم از نظر شما میگرن مشکل منه یا چیزه دیگه؟ اگه میگرن چرا با خوردن این قرص ها میگرن خوب نشدم ؟ من تا جای که تحقیق کردم میگرن به صورت حمله یه و شدت درد ش زیاده ولی سردرد من خفیف و همیشگیه که گاه گا ه شدت پیدا میکنه ..لطفا راهنمای م کنید

سلام. شرح حال شما بیشتر به نفع میگرن است. میگرن انواع مختلفی دارد.
اولا حتما و ضرورتا باید از مواردی که سردرد را بدتر می کنند دوری کنید.
دوم اینکه داروهایی که مصرف کرده اید یکی از درملنهای سردرد هستند و اگر تاثیری نداشته می بایست زیر نظر پزشک داروی دیگری تجویز شود.

🙏