ر.م
عنوان :

فشار خون

متخصص داخلی
سلام آقای دکتر خسته نباشین
برادرم 31 ساله هستن فشار خونشون در طول روز از 12 روی 8 نوسان داره تا 14 روی 9 بیشتر صبحها که از خواب بلند میشن فشارشون 12 روی هشت هست ولی دو ساعت بعد سه ساعت بعد که میگیرن مثلا 13 رو 9 یا 14 رو 9 هست توی این مواقع میگن توی سرشون شقیقه هاشون انگار فشار میاره و درد میگیره ایشون چطوری باید کنترل فشار کنن دارو باید مصرف کنن برای تنظیم فشار؟؟؟؟

سلام
نیاز به معاینه
درخواست آزمایش
برنامه غذایی
کاهش مصرف نمک
اندازه گیری مرتب فشار خون
جستجوی پیک سلامت در گوگل برای برنامه غذایی و مطالعه محتوای آموزشی موجود در آن
بهتر است برای آزمایش بعد از اتمام کرونا و. رعایت سبک زندگی اندازه گیری شود
در صورت عدم کنترل فشار خون بررسی و در صورت نیاز دارو ضروری است
یک پرل ویتامین د 50000 ماهیانه میل شود

آزمایش دادن همه چیز خوب بود
بله حتما