م.ن
عنوان :

تکمیل مشاوره پیش از ازدواج

متخصص ژنتیک پزشکی
سلام و عرض ادب مجدد
بسیار سپاسگزارم از لطف شما در مورد پاسخ به سوالم
ممنون میشم آزمایش طرف مقابلم(آزمایش به نام خانم استواری) رو هم بررسی بفرمایید(پیوست)
در ضمن ما سابقه بیماری ژنتیکی در خانواده هامون نداریم و هر دو دارای گروه خونی o منفی هستیم

جناب نعمتی گرامی
سلام
آزمایش همسر محترمتان نشانگر این است که کم خون نبوده و نیز ناقل تالاسمی نیست.
گروه خونی شما و همسرتان هر دو O منفی است و لذا مشکلی نداشته و در دوران بارداری نیازی به تزریق آمپول روگام نخواهد بود.
اگر در 3 نسل از خانواده بیماری مرتبط و یا مشکوک به بیماری های ژنتیکی نبوده، ریسک معادل نرم جامعه خواهد بود.