ز.ر
عنوان :

اضطراب وافسردگی

متخصص روانپزشکی
سابقه استرس وافسردگی دارم برادرم دوماه قبل فوت کرد وفعلا حالم بدتر شده اضطراب وافسردگی شدید دارم بدنم ازدرون می لرزه وکف سرم درد می کنه فعلا آسنترا 100 می خورم ولوتیروکسین. نفسم می گیره وتپش قلبم دارم وتمایل به انجام هیچ کاری ندارم

ببخشید نام دارو را میشه بنویسید.
من 8سال پیش به خاطر اضافه وزن جراحی باریاتریک کردم که خیلر وزن کم کردم. شاید الان این وزن کم کردن روی اعصابم هم اثر منفی داشت. الان کم خونی هم دارم و پراشتها هستم. ریزه خواری میکنم. شبها هم خوب خوابم نمیبره
نام دارو موپروتیلین هست. درسته؟
همزمان با قطع دارو موپروتیلین رو شروع کنم یا بعد از قطع کامل آسنترا؟
آسنترا رو کم کنم قبل از شروع داروی بعدی، حالم بدتر نمیشه؟

نام دارو ماپروتیلین25 میباشد. ضمنا اصلاح کم خونی حتماً مد نظر باشد.