س.خ
عنوان :

زونا

پزشک عمومی
مادرم سه هفته پیش به زونا مبتلا شدند، و الان جوش ها خشک شدند و برای از بین رفتن جای آن ها پماد می زنند.
میخواستم بدونم تا چه زمانی احتمال انتقال بیماری از ایشان وجود دارد؟ چون من آبله مرغان نگرفتم..

با عرض سلام و روز بخیر
معمولا واگیری زونا نسبت به آبله مرغان کمتره، چون زونا مثله آبله مرغان علائم تنفسی نداره
در صورتی که تاولها بترکند و ترشحاتشون دیگران رو آلوده کنه امکان سرایت هست.

تاول نزد ولی جوش ها دیگه خشک هستند، یعنی الان احتمال سرایت نیست ؟

با توجه به اینکه در حال حاضر تاولها خشک شدن، دیگه احتمال آلودگی نیست.

ممنون