س.م
عنوان :

تورم چشم

متخصص چشم پزشکی
سلام اقای دکتر
چشم در قسمت پایین پلک جوش داشت ب همراه درد با مشاوره و استفاده از اشک مصنوعی بهتر شد ولی بعد یک هفته قسمت بالایی ب این شکل شد ک ضمیمه تصویر ست
چشم تورم زیاد دارد و درد کم
چ دارویی باید استفاده کرد ایا احتیاج ب مراجعه پزشک دارند یا خیر
سپاس

سلام
قطره کلرامفنیکل هرشش ساعت و پماد اریترومایسین چشمی هرشب استفاده کنید

شستشوی پلک با شامپو بچه هرشب قبل از خواب

🙏

آلودگی لبه پلک میتونه مکررا موجب تورم بشه توصیه میکنم شستشوی شبانه با شامپو بچه رو طولانی مدت ادامه بدید

دلیلش چیه چون بهداشتو خیلی رعایت میکنن

خشکی چشم موجب کاهش عملکرد غدد لبه پلک و عوارض پلکی میشه . حتما در اولین فرصت جهت معاینات کامل با دستگاه مراجعه به مرکز چشم پزشکی داشته باشند تا میزان خشکی چشم تعیین بشه و درمان لازم رو دریافت کنند

🙏