ن.ک
عنوان :

کیست و فیبروم رحم

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام وقت بخیر خانوم 45 ساله ای هستم دارای کیست و فیبروم رحم هستم از طریق سونوگرافی مشخص شده و الان درد بسیاری زیر شکمم حس می کنم

سلام عزیزم باتوجه به سونویی که دیدم ازنظر زنان فقط یک رحم بزرگ ودارای فیبرومهای متعدد هستین که باتوجه به سن وعلائمی که دارین باید مسیر درمان رو مشخص کنیم بهتره بک ویزیت ویدئویی باهاتون داشته باشم که هم درخواست یک سری آزمایشات براتون داشته باشم هم علائم آزاردهندتونو توضیح بدین که تصمیم بگیریم بادارو یا جراحی روند درمان رو ادامه بدیم