ع.ص
عنوان :

آفت دهان

متخصص بیماری های دهان و فک و صورت
سلام خانم دکتر من چندین سال هست که دهانم آفت میزند در ماه حداقل یک بار میزنه بعد از چند روز خودش خوب میشه خیلی دردناک هستن جدیدا متوجه شدم قبل از عادت ماهیانه دهانم شروع به آفت زدن میکنه
اگر دارویی برای کمتر شدنش هست لطفا معرفی کنید
قطره و ژل وپماد ..که در داروخانه ها هست استفاده کردم فقط سوزشش رو میندازه و تاثیری روی کمتر شدنش ندارد

با سلام، حتما نیاز به مراجعه حضوری و تجویز دارو هست، که تکرر آفت را کم کند