ا.م
عنوان :

ضخامت قرنیه

متخصص چشم پزشکی
سلام دکتر خوبید میگم که ضخامت قرنیه نرمال چند است و ضخامت قرنیه نازک چند هست؟
دکتر من یک بار به اشتباه قطره تیمولول ریختم چشمم هم قرمز شد بعدش مشکلی که ایجاد نمیکند؟

با سلام
ضخامت نرمال معمولا از 420الی 550خوب و نرمال هست
یکبار ریختن قطره مشکلی ایجاد نمیکنه جای نگرانی نیست ولی احتیاط کنین چون تمام داروها بالاخره دارای عوارضی هستند

دکتر ضخامت قرنیه چشم راست من 570 و چشم چپ 561 چطورن خوبه
الان با این قرنیه من احتمال فشار چشم کم هست یا زیاد؟
میگن که کسایی که قرنیه ضخامت بالا دارن دستگاه یکم فشار چشمشون را بالا نشان میده درسته این؟
مخصوصا اون دستگاه های فوتی اگر اشتباه نکنم گلدمن هست اسمشون