م.ن
عنوان :

محدودیت حرکت انگشت شست پا

متخصص ارتوپدی و فلوشیپ آرتروسکوپی ز ...
سلام آقای دکتر
حدود یک سال پیش در هنگام ورزش (حرکت لانگز)، مفصل انگشت شست پای چپ به مقدار نسبتا زیادی خم شد. از آنموقع دچار محدودیت حرکت و اندکی درد در هنگام گذاشتن روی زمین سفت هستم و حس میکنم بعد از فعالیت کمی متورم هم میشود.
با مراجعه به ارتوپد و گرفتن عکس و معاینه، آسیب نسج نرم تشخیص داده شد و حدود 10 روز در گچ بود و با دمپایی و کفش طبی هم حرکت میکنم ولی هنوز بهبودی پیدا نکرده است.
پزشک متخصص دیگری هم تشخیص دادند که عارضه شست چمنی هست و به تدریج بهبود پیدا میکنی که البته الان نسبت به سال گذشته کمی بهتر است و چرا خوب نمیشود؟؟؟
ممنون

سلام
اسیبهای بافت نرمی راباMRIمیشه تشخیص داد
لطفا با واتس اپ *****0911419 جهت معاینه تصویری فردا ساعت بیست ویک جمعه 19/2/99تماس حاصل کنید

آقای دکتر شماره موبایل یک رقم زیاد دارد