پ.ر
عنوان :

ملتهب شدن و قرمز شدن ساق پا مادرم

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام
روز بخیر
مادر بنده دیابت و فشار خون داره و قرص های زیمپت، متقورمین و دیابزید برای دیابت و کاردیلول و لوزامیکس برای فشار خون مصرف میکنن
هردو ساق پاشون مطابق با عکس ملتهب شده و دون دون قرمزه و سوزش داره
دکتر عمومی بهشون قرص هیدورکسی زین و پماد زینک اکساید دادن ولی تاثیری نداشته
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

سلام باتوجه به سابقه دیابت میتواند تظاهرات پوستی متنوع داشته که قرمزی اندامها ممکن شکلی از آن باشد البته باتوجه به شرایط و اشکال مختلف پوستی کرونا ویروس باد مد نظر باشد برای درمان بهتر است
1- پماد مگاکورت هر 12 ساعت استعمال موضعی
2 ، قرص لتزین 10 شبها یک عدد
3 - بالا نگه داشتن پا ها
درصورت عدم بهبود علیرغم دستورات فوق مراجعه حضوری