ا.م
عنوان :

پوست و مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام دکتر خوبید خسته نباشید من برای ریشم که کم پشته بعضی جاهاشم خالیه محلول دئودراگ پیشنهاد دادن خوبه این محلول و این که میگن حداقل یه سال باید استفاده کنی تا یکم اثر کنه درسته؟
و این که این مواد شیمیایی چیزی داخلش نیست که؟جذب خون نشه بدتر یه اسیب دیگه بزنه

سلام
بله خوبه
ماینوکسیدیل دو درصد داره توش
ضرر نداره

سلام بعد چقد باید استفاده کنم تا تاثیر بزاره ماینوکسیدیل استفاده کردم تاثیری نداشت اصا

دوماه
اگر فایده نداشت دیگه ولش کن

بله خیلی ممنون فقط عوارضی چیزی نداره که چون اون ماینوکسیدیل که میزدم جز بوی بدش هیچی نداشت فکر کنم یه تاثیر منفیم گزاشت جای مثبت

نه عوارض نداره
از ماینوکسیدیل بهتره این

بله خیلی ممنون پس تنها راهش همینه راه کار ساز تری نداره نه؟
واسه زیر چشمامم تیره هست کرم ژاک اندرل گرفتم اونم خوبه؟

اونم خوبه
اگه نشد دیگه راهش فقط کاشته

بله،خیلی ممنون سپاسگزارم
🙏