ط.خ
عنوان :

نتیجه آزمایش غربالگری سه ماهه اول

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
با سلام و وقت بخیر خدمت خانم دکتر زمانیان بنده خانم باردار 31 ساله از کلاردشت هستم .سن بارداریم 14 هفته دو روز هست و مشکلم الان اینه که نتیجه تریزومی 21 در آزمایش غربالگری سه ماهه اول 986 به 1 هست میخواستم ببینم نتیجه خیلی نگران کننده است ؟ چون واقعا از وقتی دکترم بهم گفت ریسک متوسط داره خیلی استرس دارم و پیشنهاد دادن آزمایش سل فری رو در بابل انجام بدم.واقعا نیاز به این آزمایش هست یا میتونم صبر کنم تا آزمایش غربالگری مرحله دوم؟ ممنون میشم جواب بدین تصاویر آزمایش و سونو هم ارسال می کنم
با تشکر

سلام خوبی
نگران نباش غربالگری دوم هم انجام بده همونجابرو 16هفته
اگرمشکل داشت که بعیده برو سل فری بده

ممنونم از پاسختون یعنی آزمایش رو دوباره همون مرکز برم؟ چون فکر میکنم خطا داشت و اینکه آزمایش و سونو باید همزمان باهم انجام بشه یا میشه آزمایش زودتر از سونو انجام بدم؟

سلام نگران نباش قابل قبوله
غربالگری دوم رابدهید در16هفته برای من بفرستید

بله حتما میفرستم سپاسگزارم

اگراین هم غیرعادی بود اونوقت امنیوسنتز یا سل فری خوبه