س.ا
عنوان :

ازدواج

دکترای مشاوره
سلام آقای دکتر روزتون به خیر
من یه دختر 21 ساله هستم از طبقه متوسط جامعه که در تمام سال های زندگی به شدت به خانواده وابسته بودم و خیلی در تصمیم ها دخالت داشتن مثلا رشته دانشگاهی م بیشتر مورد تمایل خانواده بود الان شرایط ازدواج برام پیش اومده (به صورت سنتی)ایشون خیلی آدم خوبی هستن اما من خیلی آمادگی در خودم احساس نمی کنم از طرفی دوس دارم یه مقدار تجربیاتم بیشتر شه و بعد ازدواج کنم نمیدونم باید چی کار کنم؟

سلام وقت شما بخیر. برای موفقیت در ازدواج بیشتر از تجربه، سلامت شخصیت و تناسب بین دو نفر و خواستن ضرورت داره.

آقای دکتر ببخشید من تا قبل از این مورد اصلا نمی خواستم ازدواج کنم اما الان کمی مردد شدم چون آدم خوبی هستن از طرفی من یک جلسه که با ایشون صحبت کردم موافق تمام افکار و عقایدشان نبودم و ایشون یه مقدار با معیار های من متفاوت هستند اما خانواده اصرار دارن که روش فکر کن و من حتی نمیدونم برای نه گفتن چه دلیلی بیارم چون مثلا همین تفاوت افکار و عقاید را خیلی دلیل جدی نمیگیرند

شما دنبال دلیل برای رد کردن نباشید. ضمنا موافقت خانواده هم در جای خود قابل احترام و مهم هست اما مهمتر از آن این است که شما الان در شرایط تصمیم گیری هستید و گزینه ای پیش رو دارید. سعی کنید بهترین تصمیم ممکن را بگیرید.

قبل از هر چیزی، به شرایط خودتان توجه کنید. شناختی که از خودتان دارید. در گام دوم سعی کنید در عین صداقت اطلاعات ضروری در اختیار طرف مقابل بگذارید و از ایشان هم شناختی بدست بیاورید این شرایط شما را کمک میکند تا در مسیر درست برای تصمیم گیری حرکت کنید. هر جا لازم شد از یک مشاور کمک بگیرید