ع.ف
عنوان :

لرزش دست

متخصص داخلی
سلام جناب دکتر وقت شما بیمار شما هستم ک مشکل سرفه و گرگرفتگی داشتم ک تقریبا سرفه هام کمتر شده البته بعضی وقتا باز اذیت میکنه ولی درمجموع کم شده و گرگرفتگی پشت سرمم از بین رفت فقط سیمبیکورت مصرف میکردم که قطعش کردم یک هفته ای میشه اما دست چپم وقتی انگشتامو خم میکنم حس میکنم انگشتام میلرزه بعضی وقتام مچ پای چپم احساس کم حسی البته وقتی چیزی دستم میگیرم نمی لرزه یعنی لرزش زیاد نیست ولی درحین خم کردن انگشت ها لرزش رو به وضوح می بینم به نظرتون باید چکاری انجام بدم

با سلام و احترام ، خداروشکر بهتر هستین، نگران نباشین این علایمی که ذکر میکنین بیشتر از استرس هستش ولی تا جایی که خاطرم هست آزمایش تیرویید داشتین شما که گفتم یه کوچولو مشکل داره و آزمایشات تکمیلی بدین، انجام دادین؟

متاسفانه گفتم زیاد دکتر نرم تا ی مقداری شرایط بهتر شه پس ازمایش هارو تکرار کنم و تکمیل؟ یا فعلا وایسم ی مقداری اوضاع بهتر بشه

به نظرم اگر یک مقداری صبر کنین مشکلی پیش نمیاد ولی اگر دیدین خیلی اذیت میشین حتما آزمایش تیرویید انجام بدین و همون آزمایش های تکمیلی که خدمتتون عرض کردم رو انجام بدین..

سپاسگزارم بله حتما