ش.ر
عنوان :

پریودی

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام ،دیروز صبح هنگام دستشویی متوجه شدم پریود شدم ولی وقتی پد میذارم کثیف نمیشه و وقتی میرفتم دستشویی خون غلیظ و تیره دفع میکردم امروزم که روز دومه خیلی کمه خونریزی و مثل دیروز نیست و عملا خونریزی توی پد ندارم مثل همیشه ،حالت تهوع و حال بدی دیروز داشتم و 2روزه که هیچی نمیتونم بخورم و سوزش معده میگیرم ،که پیش پزشک عمومی رفتم و سونوگرافی و آزمایش دادم که نرمال بودن ، 21 سالمه مجردم و اولین باره که اینجوری میشم همیشه نرمال بوده پریودم .

سلام. احتمال داره یکی از هورمون های بدن شما یه هم ریخته باشه. ویا به خاطر استرس پریودی شما این طوری شده باشه.یک هفته صبر کتید .احتمالا تو این مدت بخودی خود پریود کامل میشید. اگر نشدید باید دوتا آمپول پروژسترون بزنید. بعد اتمام پریودی ازمایش هورمونی تیرویید و پرولاکتین خون بدین.به هر حال مشکل نگران کننده ای نیست.

خیلی ممنونم خانم دکتر پس من تا شنبه صبر میکنم اگر درست نشد آزمایش هورمونی میدهم و بعد میفرستم برای تجویز دارو و آمپول