ا.گ
عنوان :

عفونت داخل دندان

دندانپزشک
خانوم دکتر درود،،،،من رفتم برای دندانم و نشون دادم و بررسی کرد بعد از عکس گرفتن،،،گفتن عصب کشی و پر کردن و پلاک میخواد،،،،گفتش دکتر که کلا ترکیده دندونت!! یعنی خیلی وضعش خرابه،،،،قراره شنبه برم برای شروع،،،،،فقط ببخشید این دندون من داخلش عفونت داره و بهشون هم گفتن،،،،ولی چیزی نگفتن،،،من خونده بودم خانوم دکتر که اول باید عفونت رو تخلیه کنن با استفاده از قرص یا چیز دیگه ای،،،ولی ایشون چیزی در این مورد نگفتن،،،با اینکه الان من خودم حس میکنم عفونت رو و بسیار وحشتناک بد بو هست و حس میکنم،،،،این چطور میشه خانوم دکتر؟؟ مگه نباید اول عفونت تخلیه شه و بعدش عصب کشی انجام بشه؟؟،،،،،و دوم اینکه خانوم دکتر در کل هزینه ی انجام این سه بخش زو گفتن 1 و 300 میشه،،،،این به نظرتون درست هست؟؟ یعنی همین قدرمیشه تقریبی؟؟ و اینکه ببخشید دولتی هم داریم برای این کار؟؟ من اولین بار هست میپرسم خانوم دکتر،،،،،یعنی دولتی هم پوشش میدن بیمارستان های دولتی؟؟ یا دندون اصلا دولتی نداره و کلا ازاد هست؟،،،،،همین دو سوال رو مزاحم شدم براش خانوم دکتر،،،،اول این عفونت و دوم هزینه تقریبی،،،،سپاس و ببخشید بابت مزاحمت

سلام بر شما ببینید خود عصب کشی حین مراحل انجام باعث از بین رفتن عفونت هم میشود یعنی عامل ایجاد عفونت سریعا باید درمان شود که یا با کشیدن دندان و یا با عصب کشی و در صورت نیاز دارو برطرف میشود این تصور که اول باید دارو خورد و بعد عصب کشی کرد اشتباه است و دکترتون متوجه این موضوع هست و اینکه ترجیحا جایی را برای درمان انتخاب کنید که به آنجا اعتماد دارید
هزینه ها هم بله مثلا در دانشکده ها و مراکز دولتی متفاوت است

🙏