خ.ز
عنوان :

ازمایش خون

متخصص داخلی
سلام اقای دکتر خسته نباشید اگه امکانش هست ممنون میشم ازمایش مادرم بررسی کنید تشکر

سلام
نیاز به اسکن رادیوایزوتوپ تیرویید است احتمال تیروییدیت یا بیماری پر کاری تیرویید

ممنون اقای دکتر یعنی بقیه ازمایششون اوکیه مشکلی نداره؟ فقط تیروییدشون مشکل داره؟

ابتدا باید تیرویید بررسی و درمان شود سپس بررسی مجدد و در صورت نیاز مداخله درمانی انجام شود

🙏